Apple werkt aan bugfix voor Exchange-probleem in iOS 6.1

Apple werkt aan een bugfix voor iOS 6.1, waarin de Exchange-problemen worden opgelost. Dit blijkt uit een bericht op Apple's supportpagina.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

ExchangeApple zegt te werken aan een bugfix voor de Exchange-problemen in iOS 6.1. Dit blijkt uit een bericht op Apple’s supportpagina. De bug zorgt ervoor dat afspraken continu blijven synchroniseren, waardoor je batterij snel leegloopt en de Exchange-server overbelast raakt. Het Britse Vodafone vond de problemen belemmerend genoeg om een update naar iOS 6.1 af te raden. Microsoft bood deze week al een aantal workarounds om het probleem op te lossen en zei met Apple in gesprek te zijn.

Wanneer de bugfix-update zal verschijnen is nog niet bekend. Heb je last van de Exchange-problemen, dan raadt Apple aan om de Exchange-agenda op je iDevice in en dan weer uit te schakelen. Dit doe je als volgt:

  1. Ga naar Instellingen > E-mail, contacten, agenda’s.
  2. Kies je Exchange-account.
  3. Zet de Agenda’s-optie uit.
  4. Wacht tien seconden.
  5. Zet de schakelaar weer aan.

De bugfix zal niet de eerste kleine update voor iOS 6.1 zijn. Afgelopen week bracht Apple nog iOS 6.1.1 uit voor iPhone 4S-bezitters, waarin een 3G-probleem werd opgelost.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 februari 2013, 13:06
Categorie iOS
Onderwerpen ios 6, microsoft exchange

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.