Pebble-horloge toont dankzij jailbreak-hack alle iPhone-notificaties (jailbreak)

Het Pebble-horloge kan dankzij de jailbreak-hack BTNotificationEnabler alle notificaties van de iPhone op het Pebble-scherm tonen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

pebble notificatieHet Pebble-horloge zou nog wel eens een stuk populairder kunnen worden… onder jailbreakers. Het slimme horloge was al een verkoopsucces op Kickstarter, met meer dan $10 miljoen dat via crowdfunding bij elkaar was gebracht. Standaard biedt de Pebble al allerlei iPhone-functies aan, maar een nieuwe jailbreak-hack van ontwikkelaar Conrad Kramer breidt dat nog verder uit. Je kunt alle notificaties van het Berichtencentrum voortaan op je Pebble bekijken. Kramer zegt dat ook andere smart watches worden ondersteund. Het maakt niet uit om welke app het gaat en ontwikkelaars hoeven hun apps er niet voor aan te passen. De tweak BTNotificationEnabler is via Cydia verkrijgbaar.

Omdat Pebble gebruik maakt van Bluetooth om verbinding te maken met de iPhone, kunnen alle notificaties naar het horloge worden gestuurd. Normaal werkt toont de Pebble alleen notificaties van de iMessages-app, de telefoon en muziekapps. Wel zijn er allerlei apps van derden mogelijk, maar die werken vaak niet met notificaties, maar bieden bijvoorbeeld een andere wijzerplaat aan. Dit wordt aangeboden via het officiële developer framework van Pebble. De Pebble-horloges worden sinds vorige maand batchgewijs uitgeleverd aan kopers die via Kickstarter een investering deden in het project.

Misschien is het wel een voorbode wat we van een Apple iWatch kunnen verwachten. Het nog niet aangekondigde slimme horloge gaat er volgens meerdere vooraanstaande media toch écht komen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 februari 2013, 14:20
Categorieën Accessoires, Jailbreak
Onderwerpen horloge, jailbreak, pebble

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.