Apple waarschuwt, klanten toch boos

Ondanks de waarschuwing die Apple eerder deze week liet uitgaan, zijn er toch mensen die zonder nadenken update 1.1.1 installeren. Door de iPhone als open systeem te verkopen was dit drama te voorkomen geweest.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Boze klantApple heeft mensen met een gemodificeerde iPhone gewaarschuwd, maar als ze dan toch als een kip zonder kop update 1.1.1 installeren kunnen er rare dingen gebeuren. Volgens deze ooggetuige zijn er bij de Seattle Apple Store in University Village (toch niet de domste mensen, zou je denken) woedende mensen met een bricked iPhone binnengestormd, die te horen kregen dat er niets anders opzat dan een nieuwe iPhone kopen. Dom… en tegelijk niet handig voor Apple.

Dergelijke gebeurtenissen kunnen een deuk in het imago van Apple slaan. Het bedrijf stond altijd bekend vanwege de producten die zo makkelijk in gebruik waren. De gemiddelde Amerikaanse tv-kijker ziet in het journaal boze gebruikers die hun dure iPhone voortaan alleen nog als pressepapier kunnen gebruiken en concludeert dat Apple de kopers in de maling heeft genomen. Dat was te voorkomen geweest door het besturingssysteem van de iPhone gewoon open te zetten, zodat er nog meer innovatieve applicaties gemaakt kunnen worden en de iPhone voor een nog groter publiek aantrekkelijker wordt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 juni 2012, 12:51
Categorie Achtergrond
Onderwerpen brick, opinie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.