Accessoire: PDA TopSkin voor iPhone

De PDO TopSkin is een case van siliconen, voor de iPhone. Bijzonder is dat knoppen zijn afgedekt en dat je de connector voor dock en oortelefoon zelf moet uitscheuren.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

PDO TopSkin voor iPhonePDO heeft de TopSkin siliconen-case voor de iPhone aangekondigd. Niet veel nieuws ten opzichte van de al eerder aangekondigde cases, maar met als belangrijkste verschil dat je de meeste knoppen (power, volume en home) door het siliconen-rubber heen moet bedienen. Voor noodzakelijke dingen zoals speaker en microfoon zijn wel openingen gemaakt.

Het scherm kun je bedekken met de meegeleverde screenprotector. Standaard zijn de dock connector en hoofdtelefoon afgedekt, maar je kunt gaten in het rubber ‘scheuren’ zodat je er toegang tot krijgt. Ook hier een 360 graden roterende broekriemclip (wat hebben die Amerikanen daar toch mee?). Een ‘micro texture grip’ zorgt voor een ruw oppervlakte zodat de iPhone niet uit je handen glipt. De PDO TopSkin is voor $20 te koop en nu in pre-order te bestellen in zwart, blauw, roze en spookwit (‘ghost white’). Vanaf half oktober kun je de PDO TopSkin na bestelling in je brievenbus vinden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 juni 2012, 12:50
Categorie Accessoires
Onderwerp multitasking

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.