Apple stelt tweede beta iOS 4.3 aan ontwikkelaars beschikbaar

Apple heeft de tweede beta van iOS 4.3 aan ontwikkelaars beschikbaar gesteld.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

iOS 4.3 betaZojuist heeft Apple de tweede beta van iOS 4.3 aan ontwikkelaars beschikbaar gesteld. Deze is beschikbaar in het iOS Dev Center. Vorige week dinsdag introduceerde Apple al geheel onverwachts de eerste beta van de volgende grote iOS-update. iOS 4.3 beta 2 heeft buildnummer 8F5153d en is beschikbaar voor de iPhone 3GS, iPhone 4, iPad en derde en vierde generatie iPod touch. Evenals bij de eerste beta zijn er geen versies voor de iPhone 3G en oudere iPod touch-modellen.

Het is nog onduidelijk wat er precies is veranderd in de tweede beta. Apple geeft in ieder geval wel meer duidelijkheid over de multitasking gestures, die in de eerste beta opdoken. In de release notes bevestigt Apple dat deze niet in de definitieve versie van iOS 4.3 aanwezig zullen zijn. De functionaliteit is er dan ook slechts zodat ontwikkelaars het kunnen uitproberen. Overigens moeten deze wel eerst door de ontwikkelaar in Xcode geactiveerd worden.

Naast de tweede firmware-beta van iOS 4.3 is er ook een nieuwe versie van de iOS 4.3 SDK in het iOS Dev Center verschenen. Deze heeft buildnummer 10M2508a. Ook voor de nieuwe Apple TV is er een tweede beta van iOS 4.3 beschikbaar gesteld. Deze is bedoeld voor ontwikkelaars om AirPlay-applicaties mee te testen.

Zo op het eerste gezicht bevat deze tweede beta weinig tot geen vernieuwingen. Wel voelt alles weer een stukje sneller aan, zo stelt MacStories.

Met dank aan alle tipgevers

Zodra er meer duidelijk wordt over de tweede beta, zullen we dit artikel bijwerken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 januari 2011, 22:08
Categorie iOS
Onderwerpen firmware, ios 4

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.