‘Apple start productie iWatch in kleine aantallen’

Apple is volgens Chinese media gestart met de productie van de iWatch, vooralsnog in kleine aantallen.

Balogh-iwatchVolgens de Chinese krant The China Times (via GforGames) is Apple nu dan toch begonnen met de productie van de iWatch. Dit ter voorbereiding op de officiële introductie in de tweede helft van dit jaar. Die valt volgens geruchten in het derde kwartaal. Bronnen binnen toeleveranciers van Apple onthullen tegenover de krant dat de iWatch inmiddels in kleine aantallen geproduceerd zou worden. Ook onthult de publicatie nieuwe details over de componenten van het slimme horloge.

Apple zou voor de iWatch niet hebben gekozen voor een traditionele printplaat, maar een ander chipontwerp, zo stelt de Chinese krant. In plaats daarvan krijgt de iWatch een zogeheten SiP (system-in-package module). Dit stelt Apple in staat om de iWatch zo klein mogelijk te houden. Geen overbodige luxe bij een apparaat dat om je pols moet passen.

Nu de productie naar verluid van start is gegaan, zou het kunnen betekenen dat er binnenkort ook meer concrete informatie over het ontwerp van de smartwatch naar buiten lekt, zoals dat tot nu toe ook bij de iPhone en iPad gebeurde. De verwachting is dat de toekomstige iWatch in twee verschillende schermformaten wordt uitgebracht en sterk de nadruk legt op het verzamelen en vastleggen van medische informatie. Desalniettemin zijn er ook geluiden die erop wijzen dat Apple geen iWatch uitbrengt, maar een soortgelijk product voor om de pols.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 april 2014, 20:51
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen geruchten, iwatch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.