Apple roept Stop Motion Studio uit tot gratis App van de Week

De stop-motionapplicatie Stop Motion Studio is door Apple uitgeroepen tot gratis app van de week.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Stop Motion StudioJe eigen stop-motionfilmpje maken kan een week lang makkelijk gratis: Apple heeft namelijk de iOS-app Stop Motion Studio uitgeroepen tot App van de Week. Dit betekent kortgezegd dat je tot en met donderdag 10 oktober de applicatie kosteloos uit de App Store kunt plukken. De app biedt een simpele manier om meerdere foto’s achter te zetten, zodat ze samen een filmpje vormen. Vervolgens kun je aangeven met hoeveel foto’s per seconde je filmpje moet afspelen en zet je er een muziekje onder.

Je kunt met Stop Motion Studio je filmpje ook voorzien van een specifiek thema, vol met filters en andere effecten. Dat gaat echter niet zomaar: ieder thema zit versleuteld achter een in-app aankoop van 89 eurocent. De app is zonder thema’s gelukkig ook prima te gebruiken om een video in elkaar te zetten.

Apple selecteert altijd in de nacht van donderdag op vrijdag een nieuwe App van de Week. Het is daarom aannemelijk dat Stop Motion Studio tot aanstaande donderdag, 10 oktober, in ieder geval gratis aangeboden zal worden. Uiteraard kunnen we daar nooit helemaal zeker van zijn. Apple is in het verleden een paar keer afgeweken van dit vaste schema. Kijk goed in de App Store of een actie nog geldt voordat je op de downloadknop drukt.

Downloaden: Stop Motion Studio (gratis, was €0,89, universeel, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juli 2014, 23:43
Categorie Apps
Onderwerpen app van de week, stop-motion

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.