Apple roept bewerker PicPlayPost uit tot gratis App van de Week

Apple heeft foto- en videobewerker PicPlayPost uitgeroepen tot gratis App van de Week. Hiermee maak je videocollages voor op Instagram.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

PicPlayPostApple heeft de foto- en videobewerker PicPlayPost uitgeroepen tot App van de Week. Met de applicatie kun je meerdere foto’s in een vierkant plaatsen, zodat je makkelijk een collage deelt op bijvoorbeeld Instagram. Bijzonder is dat de app dit ook kan met video’s: je hebt dan meerdere bewegende beelden naast elkaar, die van elkaar worden onderscheiden door gekleurde balken. Omdat PicPlayPost tot App van de Week is uitgeroepen kun je de app in ieder geval tot en met donderdag 21 november gratis downloaden.

PicPlayPostJe kunt in PicPlayPost ook rechthoekige formaten kiezen, maar de app lijkt wel duidelijk bedoeld voor foto- en videocollage op Instagram. Bij het maken van een video krijg je bijvoorbeeld standaard de mogelijkheid om hem 15 seconden lang te maken, de maximumlengte op Instagram voor een filmpje. Bij het afwerken van de foto- of videoverzameling kun je ook de dikte, de vorm en de kleur van de randen aanpassen. Het resultaat is rechtstreeks vanuit PicPlayPost te delen op Instagram, maar ook op Facebook, YouTube, Tumblr, Viddy en via e-mail of sms.

Apple kiest in de nacht van donderdag op vrijdag altijd een nieuwe App van de Week. Het is daarom aannemelijk dat je tot en met 21 november PicPlayPost kunt downloaden, maar zeker is dat niet: er is altijd een kans dat de actie door onvoorziene omstandigheden iets langer of korter duurt. We raden daarom aan goed in de App Store te kijken of de aanbieding nog geldt voordat je op de downloadknop drukt.

Downloaden: PicPlayPost (gratis, was €1,79, universeel, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juli 2014, 23:43
Categorie Apps
Onderwerp app van de week

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.