Apple-personeel krijgt training in videodownloads op iPhone

Apple heeft in trainingsmateriaal uitgelegd hoe je straks op de iPhone films en tv-series kunt downloaden. Het is de eerste keer dat zo vroegtijdig trainingsmateriaal uitlekt.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

downloads itunesVorige week schreven we al dat je straks tv-series en films kunt downloaden via je iPhone. Het werkt net als bij videopodcasts, maar je zult er wel voor moeten betalen. Uit intern trainingsmateriaal blijkt nu dat het downloaden van films en tv-series er inderdaad komt. AppleCare-agents kunnen in trainingsmateriaal dat je in eigen tempo kunt bestuderen een uitleg vinden van de film- en tv-downloads. Wat bijzonder is, is dat het trainingsmateriaal zeker 6 weken te vroeg beschikbaar is. Normaal gesproken stelt Apple nooit zo vroeg producttrainingen beschikbaar.

Betatesters van iPhone OS 3.0 kunnen de interface al bereiken via een speciale URL. Omdat er in Nederland geen tv- en filmdownloads worden aangeboden, hebben alleen mensen met een Amerikaans iTunes-account iets aan de nieuwe functie. Nog onbekend is of de downloads alleen mogelijk zijn via Wi-Fi (zoals eerst bij muziekdownloads via iTunes het geval was) of ook via de 3G-verbinding te downloaden zijn. AT&T is bezig de snelheid van haar Amerikaanse 3G-netwerken te verhogen naar HSPA met een downloadsnelheid tot 7,2 Mbps.

Via: Apple Insider
Zie ook: iPhone krijgt iTunes tv-series en films [VS]

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 0:33
Categorie Apps
Onderwerp televisie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.