Apple-persbericht: iPad vanaf juli pas in Nederland

Apple heeft vandaag in een persbericht een einde gemaakt aan de geruchten die advertentiepartner TradeDoubler eerder vandaag verspreidde. De iPad komt in juli pas in Nederland.

ipad sadApple heeft zojuist in een persbericht een einde gemaakt aan de geruchten die advertentiepartner TradeDoubler eerder vandaag verspreidde. In het persbericht is te lezen dat de iPad vanaf 28 mei verkrijgbaar zal zijn in Australië, Canada, Duitsland, Frankrijk, Italië, Japan, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland. Het bestellen van de iPad gaat vanaf 10 mei in deze negen landen van start. Daarna volgt de tekst:

Apple is van plan om iPad in juli uit te brengen in België, Hongkong, Ierland, Luxemburg, Mexico, Nederland, Nieuw-Zeeland, Oostenrijk en Singapore.


De iPad zal dus niet, zoals een eerdere gezamenlijke mailing van Apple en TradeDoubler deed vermoeden, op 10 mei al te bestellen zijn.

Het persbericht vervolgt:

De datum waarop iPad alvast kan worden besteld, de datum waarop iPad in de winkel ligt en de prijzen per land zullen voor deze negen extra landen op een later tijdstip bekend worden gemaakt.

Helaas heeft Apple Benelux geen persberichtenlijst, maar een internationale versie van dit persbericht is wel online te vinden op de website van Apple. Via een soortgelijk persbericht van Apple Spanje zijn inmiddels de Europese prijzen van de iPad uitgelekt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

36 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.