Apple onderstreept ‘for the colorful’ in nieuwe iPhone 5c-reclame

Apple heeft alweer de derde commercial van de iPhone 5c uitgebracht. Slagzin For the colorful wordt kracht bij gezet met kleurrijke groeten.

iPhone 5c commercial GreetingsNog geen week na de release van de iPhone 5c in onder andere de Verenigde Staten en nog geen halve maand na de aankondiging, heeft Apple alweer de derde commercial over de iPhone 5c uitgebracht. De nieuwste reclame heet Greetings en heeft een heel andere insteek dan de twee eerste spotjes, die vooral het toestel lieten zien. In de reclame zie je mensen uit verschillende landen en culturen een groet doorgeven via de iPhone 5c.

Net als bij de iPhone 5c, is de reclame een kleurrijk geheel. De personen met verschillende achtergronden staan in drukke, kleurrijke omgevingen en spreken hun groet met veel enthousiasme uit. In tegenstelling tot in de eerste reclames Designed Together en Plastic Perfected, zie je nu helemaal niks van de telefoon. In de applicatie wordt de slagzin ‘for the colorful’ flink kracht bij gezet.

https://www.youtube.com/watch?v=D7KuXMHN_X4

Over de verkoopcijfers van de iPhone 5c is vooralsnog niks bekend. De laatste jaren gaf Apple steeds cijfers vrij over het aantal voorbestellingen en verkopen van nieuwe iPhones, maar dit jaar is de release van de iPhone 5c en iPhone 5s omhangen door stilte. Bij de release in de Verenigde Staten en Duitsland afgelopen vrijdag, leek vooral de iPhone 5s over de toonbank te vliegen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 september 2013, 10:56
Categorie Apple
Onderwerpen commercieel, iPhone 5c, reclame

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.