Koffiedrinken met Tim Cook op Apple-hoofdkantoor: 50.000 dollar (update)

Voor 50.000 dollar kun je een koffieafspraak met Tim Cook maken. De Apple CEO doet mee aan een veiling, waarvan de opbrengst naar het goede doel gaat.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Tim-Cook-Steve-JobsKoffiedrinken met Tim Cook? Onbetaalbaar! Het zou de slogan van een bekende creditcardmaatschappij kunnen zijn. Maar voor iemand met genoeg geld is het een droom die toch gerealiseerd kan worden. Hij of zij kan binnenkort een kop koffie met Tim Cook komen drinken op het Apple-hoofdkantoor. Cook heeft namelijk zijn medewerking verleend aan een veilingsite voor goede doelen, Charitybuzz. De opbrengst van de veiling gaat naar het RFK Center for Justice and Human Rights.

Dit is een mensenrechtenorganisatie, vernoemd naar Robert F. Kennedy. Op het moment van schrijven staan er al 9 biedingen en is het bedrag opgelopen naar meer dan $10.500. De organisatie zelf schat de waarde van deze ervaring op $50.000. Volgens de melding op de site is de veiling door Tim Cook zelf aangeboden. De winnaar mag met twee personen afreizen naar Cupertino voor een ontmoeting met een tijdsduur van 30 minuten tot 1 uur. Tim Cook te duur? Dan kun je ook voor de helft van de prijs een bakkie doen met Bill Clinton.

Mocht je de winnaar zijn, dan heb je een jaar om je prijs op te eisen. Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening, je moet je netjes gedragen en er zal een beveiligingsscreening worden uitgevoerd. Steve Jobs werd al eens gesnapt tijdens het koffiedrinken met Tim Cook. Nu jij nog.

Bieden kan op Charitybuzz.

Update: de prijs staat vlak voor het einde van de veiling op 605.000 dollar.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 mei 2013, 20:24
Categorieën Achtergrond, Apple
Onderwerpen tim cook, veiling

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.