Apple neemt appmaker SnappyCam over

Apple heeft de maker van SnappyCam overgenomen, een 1-mansbedrijf met een app waarmee je 20 tot 30 foto's per seconde maakt.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

snappycam-featureApple heeft de ontwikkelaar van de foto-app SnappyCam overgenomen, zo weet TechCrunch te melden. SnappyCam is een app die we eerder adviseerden om veel foto’s achter elkaar te maken. Met SnappyCam kun je 20 tot 30 foto’s per seconde in volledige resolutie maken. Apple heeft de overname tegenover Re/code inmiddels bevestigd via een algemeen statement zoals het bedrijf bij elke overname doet. SnappyLabs is een éénpersoonsbedrijf. Nadere details over de overname zijn nog niet naar buiten gekomen.

“Apple koopt van tijd tot tijd kleinere technologiebedrijven en over het algemeen bespreken we ons doel of onze plannen niet.”

SnappyLabs is het bedrijf van John Papandriopoulos, die het oprichtte na een studie elektrotechniek aan de universiteit van Melbourne. Mogelijk gaat Papandriopoulos werken aan camera-software voor toekomstige iOS-updates. In iOS 7 zit al de mogelijkheid om snelle foto’s achter elkaar te maken. Maar dat gaat met een snelheid van 10 foto’s per seconde, terwijl SnappyCam het met een snelheid van 20 tot 30 foto’s per seconde doet. Helaas is SnappyCam per direct uit de App Store gehaald, zodat je het niet meer zelf kunt uitproberen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 januari 2014, 11:29
Categorieën Apple, Apps
Onderwerp overname

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.