‘Apple komt met vier nieuwe Lightning-adapters’

Apple introduceert vandaag vier nieuwe Lightning-adapters. Dit stelt 9to5Mac op basis van informatie die zij in handen hebben.

Lightning AdapterApple gaat vier nieuwe Lightning-adapters introduceren. Deze zullen het mogelijk maken om een apparaat met Lightning-aansluiting te verbinden met een usb-camera, SD-kaart, VGA-aansluiting en een digitale AV-aansluiting. Dit blijkt uit informatie in handen van 9to5Mac. Apple zou ook een 12watt-stroomadapter introduceren. Dit is hoger dan de 10watt-adapter die wordt geleverd bij iPads. Mogelijk zou deze adapter nodig zijn voor een nieuwe iDevice, zoals een nieuwe iPad.

Volgens 9to5Mac brengt Apple de nieuwe adapters vandaag uit. Dit stelt de site enkel in een kop in het artikel: waar ze deze informatie precies vandaan hebben is nog niet duidelijk.

Bij de onthulling van de iPhone 5 introduceerde Apple al een speciale Lightning-adapter, die het mogelijk maakt om sommige accessoires met een 30-pins aansluiting met de iPhone 5 te gebruiken. Later werd gezegd dat Apple werkte aan extra adapters, waarmee je de iPhone 5 kunt aansluiten op een hdmi- of vga-aansluiting.

Om 19:00 organiseert Apple een speciaal evenement. Er wordt verwacht dat dan onder andere de iPad mini gepresenteerd zal worden.

Lightning adapter

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 oktober 2012, 14:33
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp lightning

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.