Apple Store offline in afwachting van iPad mini-evenement

De Apple Store is offline gegaan, in afwachting van het iPad mini-evenement. Op 23 oktober vanaf 19:00 uur zullen de nieuwe producten worden aangekondigd. We verwachten een

apple store geduldApple is er vandaag vroeg bij met het offline halen van de Apple Store. Terwijl het iPad mini-evenement pas om 19:00 uur begint is de Apple Store nu al niet meer bereikbaar. Inmiddels zijn er ook de eerste geruchten over nieuwe producten die worden toegevoegd: meer Lightning-kabels en -adapters en een sterkere stroomadapter voor de iPad.

Het evenement van vanavond lijkt zich volledig te gaan richten op het onderwijs. Apple zou naast de iPad mini ook iBooks 3.0 en iTunes 11 aankondigen. Daarvoor hoeft de Apple Store natuurlijk niet offline te gaan, maar wel voor de andere producten waarover geruchten circuleren: nieuwe MacBooks en iMacs, een vernieuwde iPad 3 en de iPad mini zelf.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 oktober 2012, 14:36
Categorie Apple
Onderwerp apple store

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.