Apple iPhone, Wii Fit en B&W Zeppelin genomineerd voor ‘Gadget of the Year’

Apple gaat samen met ASUS, Nintendo, Microsoft en B&W de strijd aan om de titel Gadget of the Year. Vanavond vind in Londen een van de belangrijkste gadgetverkiezingen plaats: die van Stuff.
Jean-Paul Horn - · Laatst bijgewerkt:

bowers wilkins zeppelinHet bekende gadgetmagazine Stuff organiseert ook dit jaar weer een verkiezing van de Gadget of the Year. Deze keer gaat de Apple iPhone de strijd aan met de budgetlaptop ASUS Eee PC, een drietal gameconsoles en een fraai ontworpen maar peperduur iPod-speakersysteem: de B&W Zeppelin. Bij de gameconsoles zijn de Sony Playstation 3, Microsoft Xbox 360 en Nintendo’s Wii Fit van de partij. De Wii Fit is overigens geen gameconsole, maar een fitnessplankje waarmee je met de Wii allerlei oefeningen kunt doen.

Stuff is er vroeg bij, maar loopt in feite geen risico’s: alle belangrijke producten die voor het feestdagenseizoen in de winkel liggen zijn al aangekondigd. Gebruikers kunnen online stemmen; de winnaar zal vanavond worden aangekondigd tijdens een award-uitreiking in Londen. Er loopt ook een verkiezing voor het design, de innovatie, de retailer, groene gadget en game van het jaar. Verder zijn er nog een aantal humoristische categorieën, zoals de celebrity gadget blagger of the year en de meest schaamteloze sluikreclame in een film. De Gadget of the Year wordt zowel door een jury als door het publiek bepaald. Je kunt online stemmen op de website van Stuff. Daar zijn ook de genomineerde producten te zien.

Via: Yahoo

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 november 2009, 18:05
Categorie iDevices
Onderwerpen engadget, wii, zeppelin

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.