Zeppelin kondigt zakelijk dashboard voor iPhone aan

Zeppelin heeft een iPhone-app aangekondigd, waarmee je een zakelijk dashboard bij de hand hebt. Je kunt Github, Mailchimp, Salesforce, Google Analytics en andere diensten volgen.

zeppelin iphoneZeppelin heeft vandaag op The Next Web Conferentie een zakelijk iPhone-dashboard voor bedrijven aangekondigd tijdens de TNW2013 Startup Rally. Zeppelin bood al een webgebaseerde interface, waarop bedrijven hun bezoekerscijfers van Google Analytics, hun nieuwsbriefabonnees van Mailchimp, tickets van Zendesk, nieuwe salesleads van Salesforce en verzoeken van GitHub in de gaten kunnen houden. Het gaat vooral om een social media-dashboard voor allerlei SaaS-, PaaS- en andere clouddiensten. Teams kunnen in een soort nieuwsfeed onderling berichten uitwisselen over de cijfers. De app zorgt ervoor dat medewerkers ook buitenshuis belangrijke data kunnen raadplegen.

Zeppelin probeert alle relevante informatie over je bedrijf op één punt samen te brengen. Er is één stream voor alle berichten, waarbij je de data in workspaces of afdelingen kunt onderbrengen om overzicht te houden. In vergelijking met de webinterface krijg je alerts wanneer iets gebeurt waar je actie op moet ondernemen. Zeppelin’s mobiele app bevindt zich nu in beta, maar komt binnenkort beschikbaar in de App Store.

Meer info: Zeppelin

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 april 2013, 11:50
Categorie Zakelijk
Onderwerpen dashboard, zeppelin

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.