‘Apple in gesprek met LG Display over productie iWatch-schermen’

Apple is in gesprek met LG Display, RiTDisplay en Japan Display over de productie van flexibele schermen voor de iWatch.

iWatch s 2LG Display zal hoogstwaarschijnlijk flexibele schermen voor de iWatch produceren. Dit blijkt uit gesprekken tussen LG Display en Apple, waar anonieme bronnen van Korea Herald over hebben gehoord. Apple is de afgelopen tijd in gesprek geweest met meerdere fabrikanten en staat nu op het punt om de afspraak vast te leggen met LG Display. Apple zou volgens eerdere berichten ook RiTDisplay in huis halen om voor de iWatch te produceren, zodat de last niet bij één bedrijf ligt.

Japan Display is ook nog een mogelijke kandidaat voor de iWatch-schermproductie, maar op het moment lijkt het bedrijf niet in staat om de grote aantallen te leveren die Apple verwacht. LG Display lijkt een logische partij voor de schermen, omdat geruchten er op wijzen dat het bedrijf al flexibele schermen produceert voor LG’s eigen gebogen smartphone.

De iWatch-schermgeruchten duiken na lange tijd van stilte op. Eerder deze maand hoorden we dat de iWatch apparaten in huis zal bedienen, maar verder was het vooral stil rond het Apple-horloge. Analisten wijzen er op dat de iWatch pas in 2014 op de markt zal verschijnen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2013, 10:49
Categorie iDevices
Onderwerp iwatch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.