Apple geeft firmware 2.1 beta 3 aan ontwikkelaars

Apple heeft firmware 2.1 beta 3 vrijgegeven aan ontwikkelaars. De firmware is alleen voor testdoeleinden, de ontwikkelaars kunnen hun applicaties nog niet aanpassen voor 2.1.

iphone 2.1 beta 3Het iPhone Dev Team is nog maar net klaar met een oplossing voor firmware 2.0.1 of er dient zich alweer een nieuwe betaversie van firmware 2.1 aan. De beta is bedoeld voor ontwikkelaars, uitsluitend om te testen. De mogelijkheden zijn echter maar beperkt, want het is niet mogelijk om de nieuwe versie te gebruiken voor het ontwikkelen van applicaties voor de App Store. Testen van de compatibiliteit van eigen apps zou wel kunnen, maar op firmware 2.1 ontwikkelde apps in de App Store publiceren zit er voorlopig niet in.

De update zou verschillende bugfixes bevatten en ondersteuning voor achtergrondnotificateis. Het is niet mogelijk om een iPhone met firmware 2.1 beta 3 te herstellen naar een eerdere versie van het iPhone OS, dus mocht je als gewone gebruiker deze betaversie ergens tegenkomen: beter niet installeren.

Via: TUAW

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 augustus 2008, 10:36
Categorie Apps
Onderwerpen firmware, ontwikkelaars

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.