Apple gaat mogelijk stoppen met iPhone 4 Bumper Case

Apple gaat stoppen met de Bumper Case voor de iPhone 4, zegt geruchtensite 9to5mac. Dat zou kunnen wijzen op een nieuwe vormgeving voor de iPhone 5 of het feit dat Apple de case gewoon niet meer wil verkopen.

case-apple-bumperApple maakte met de Bumper Case voor de iPhone 4 vrienden en vijanden. Mensen die slechte ontvangst hadden vanwege de metalen antenne van de iPhone 4 konden dankzij de gratis case die Apple weggaf, opeens weer bellen. Maar er was ook kritiek dat €30 wel erg veel geld was voor een reepje plastic met rubberen randjes. En er werd ook fors geklaagd dat de Bumper Case snel kapot ging en schade veroorzaakte aan je iPhone.

Volgens 9to5mac gaat Apple stoppen met de verkoop van de Bumper Case. Ze baseren zich daarbij op informatie van een anonieme tipgever. Dat Apple stopt, zou te maken kunnen hebben met een andere vormgeving van de iPhone 5. Kijk je bijvoorbeeld naar de hoesjesontwerpen waar Case-Mate mee op de proppen komt, dan is dat geen geschikte vorm voor een volgende generatie Bumper Case.

Momenteel is de Bumper Case nog gewoon in de Apple Store te koop, in alle beschikbare kleuren. Maar ook al blijft Apple een goedkopere versie van de iPhone 4 in het assortiment houden, er zal niet veel vraag meer naar zijn. De voorraden van de 16GB en 32GB iPhone 4 zouden in sommige regio’s ook al aan het afnemen zijn, aldus geruchtensite 9to5mac.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 september 2011, 23:09
Categorie Accessoires
Onderwerp hoesje

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.