Epson Megaplex-beamer: iPad op een groot scherm

Epson introduceert twee MegaPlex-beamers die het beeld van de iPad en iPhone kunnen projecteren op een groot scherm. Het topmodel MG-850HD is HD-ready en ondersteunt een output van 720p.

Epson Megaplex projector voor iPadDe iPad wordt steeds veelzijdiger in het aanbod van apps en toepassingen waarmee je presentaties kan houden. Maar hoe laat je een presentatie of gewoon een filmpje zien aan een grote zaal vanaf de iPad? Epson komt met een oplossing. Het printermerk introduceert twee nieuwe beamers onder de naam MegaPlex. Beide modellen leggen zich toe op het projecteren van de iPad op een groot scherm. Je kan de iPad in de beamer klikken en vanaf het apparaat presenteren.

De Epson MegaPlex is uitgevoerd in zwart en heeft een ingebouwde microfoon en ingebouwde speaker van 10 Watt. Hij komt in twee uitvoeringen in de winkel. De Megaplex MG-50 kost 700 dollar (ongeveer 507 euro) en heeft een lichtsterkte van 2200 lumen en een schermresolutie van 540p. De Megaplex MG-850HD gaat voor 100 dollar meer de deur uit (580 euro) en kan een resolutie van 720p aan. Daardoor mag het apparaat zich bovendien HD Ready noemen. De sterkte ervan is 2800 lumen. Beide uitvoeringen hebben aansluitingen voor HDMI, VGA en USB.

Epson beamer voor iPhone iPad

Epson claimt dat het beeld van de iPad geprojecteerd kan worden op 12 keer de grootte van een 101,6 centimeter (40 inch) televisie. Daardoor moet de projector ook geschikt zijn voor grote college- of vergaderzalen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 september 2011, 21:25
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.