‘Apple gaat in 2009 nog negen nieuwe producten uitbrengen’ (update)

Europees Apple-topman Pascal Cagni heeft op een bijeenkomst in Lissabon bekendgemaakt dat Apple al 21 van de geplande 30 producten voor dit jaar heeft uitgebracht. Wat volgt?
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

pascal cagniIn Lissabon vindt op dit moment de Apple Media Summit plaats, waar grote organisaties zoals Wegener, IDG, Wolters Kluwer, NRC Handelsblad en Ilse Media zijn uitgenodigd om onder andere te luisteren naar een presentatie van Pascal Cagni. Hij is als Vice President en Managing Director van Apple Europe de belangrijkste Apple-medewerker in Europa en zou moeten weten wat er zoal aankomt aan nieuwe producten. Volgens Cagni heeft Apple dit jaar in 26 weken tijd al 21 nieuwe producten opgeleverd en er komen vóór het einde van het jaar nog 9 stuks bij. Een Apple Tablet?

De aanwezigen zijn allemaal werkzaam in de media-industrie en zouden zo’n tablet misschien wel zien zitten. Maar uit het verslag dat Roeland Stekelenburg (@Stekel) voor het NOS Nieuwe Media-weblog heeft geschreven, blijkt dat er vooral vragen en nog weinig antwoorden zijn.

Meer info: NOS-weblog

Roeland Stekelenburg mailde dat zijn conclusie over 9 nieuwe producten iets te stellig was, dan aanvankelijk gedacht. Roeland heeft de titel van zijn eigen blogposting dan ook veranderd in: ‘Hoeveel nieuwe producten gaat Apple nog lanceren dit jaar?’

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 oktober 2009, 16:25
Categorie Apple
Onderwerpen apple, multimedia

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.