Apple Company Store merchandise.

Welcome to the Mothership: vernieuwde Apple Company Store in Cupertino nu open

De Apple Company Store in Cupertino is heropend, met een nieuwe inrichting en minder Apple-shirts en -mokken. Maar je kunt er nu wel terecht voor een MacBook, iPhone of Apple Watch.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Terwijl wij ons stonden te vergapen aan de Apple Store Brussel, opende er elders op de wereld nog een Apple Store. Op het bedrijfsterrein van Apple aan Infinite Loop in Cupertino is de vernieuwde Company Store open gegaan. Voorheen kon je er terecht om t-shirts en mokken met Apple-logo te kopen, nu is het een volwaardige Apple Store geworden waar je ook voor een MacBook of iPhone terecht kunt. Het enige wat ontbreekt is een Genius Bar.

Apple Company Store merchandise.

Het belangrijkste verschil met een ‘gewone’ Apple Store, is dt dit de enige plek ter wereld is waar je T-shirts, mokken, notitieblokken, petjes en andere Apple-merchandise kunt kopen. Het assortiment is flink uitgedund en we zijn daarom wel benieuwd of Apple de befaamde ‘I visited the mothership’-shirts nog verkoopt. Wel is het assortiment afgestemd op de kleurtjes van de iPhones, iPads en Macbooks: de koffiemokken, waterflessen en balpennen zijn nu in de kleuren zilver, spacegrijs en goud te koop. Niet in roségoud.

Apple Company Store interieur.

Er stonden honderden mensen in de rij om de nieuwe winkel te bekijken – en terwijl de wachtenden in Brussel een mapje met stripplaatjes kregen, werden in Cupertino wél t-shirts uitgedeeld. Ze waren simpel uitgevoerd, met alleen de tekst  Shirt. Helaas kun je er dus niet aan aflezen, dat je bij de grote heropening van de Company Store aanwezig bent geweest.

Apple Shirt Company Store.

In de vernieuwde Company Store vind je iPhones, iPads, Macbooks, Apple Watches en een flinke hoeveelheid accessoires, zoals de Beats-hoofdtelefoons, maar alleen die van Apple zelf. Accessoires van derden zijn niet in de winkel te vinden. De producten staan wat verder uit elkaar en zijn ook volgens het nieuwe design gemaakt, zoals we ook al in Brussel zagen. Precies dezelfde uitstalling van Apple Watch-bandjes in een cirkel, is ook te zien in Cupertino. Dus wil je het met eigen ogen zien: rij vandaag nog even naar Brussel als je in Zuid-Nederland woont (of gewoon een heel grote fan bent).

Apple Company Store bezoeken

Ben je in Californië en ben je in de gelegenheid om naar Cupertino te gaan, dan is het natuurlijk altijd leuk om deze Company Store eens te bezoeken. Een echte Apple-fan moet er toch één keer in z’n leven zijn geweest. De winkel is te vinden aan 1 Infinite Loop en is geopend van maandag tot en met zaterdag. Voorheen kon je er alleen tijdens werkdagen terecht.

Apple Company Store hoezen en Apple Watch-bandjes.

Foto’s via MacRumors

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 september 2015, 21:34
Categorie Apple
Onderwerpen apple, cupertino

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.