Apple brengt dock voor iPhone 5c en iPhone 5s uit

De iPhone 5c en iPhone 5s krijgen een docking station van Apple. Die kosten 29 euro en zijn in wit verkrijgbaar, zodra de iPhone 5s en iPhone5c op de markt komen.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Docking-station-iPhone-5C-5SApple gaat opnieuw iPhone-docks uitbrengen. In het verleden verscheen er wel een bureauhouder voor de iPhone 4, maar niet voor de iPhone 5. Op de accessoirepagina’s in de Apple Store zijn nu twee nieuwe docks te vinden voor de iPhone 5s en iPhone 5c. Ze zijn vanaf 20 september verkrijgbaar in landen waar de nieuwe toestellen al te koop zijn. De iPhone 5s-dock is overigens al wel in de Nederlandse online Apple Store te vinden, maar nog niet te bestellen. Beide docks kosten €29.

De iPhone 5s-dock (Nederlandse Apple-site) en iPhone 5c-dock (Duitse Apple Store) zijn alleen in het wit uitgevoerd. Ze zijn dus niet afgestemd op de kleuren van de iPhone 5c en iPhone 5s. Het model voor de iPhone 5s biedt ook ondersteuning van de iPhone 5, die zoals bekend dezelfde afmetingen heeft en eveneens voorzien is van een Lightning-aansluiting.

iphone 5s dock 2

iphone 5s dock 3

iphone 5s dock 4

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 september 2013, 16:55
Categorie Accessoires
Onderwerpen dock, iPhone 5c, iPhone 5s

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.