iculture-app-gemist
App Gemist
App Gemist logo

App Gemist: Pokémon Go, Polaroid Swing, Moment, KNIPPR en meer

Wat waren de populairste iOS-apps afgelopen week? iCulture kijkt naar de beste apps die op onze website zijn besproken, zoals Polaroid Swing, Moment, KNIPPR en meer.

App Gemist logoDe rubriek ‘App Gemist’ verschijnt iedere week getrouw op de zondag. Alle interessante apps van afgelopen week komen dan nog een keer langs. Welke gloednieuwe apps moet je deze week absoluut op je iPhone en iPad installeren? En welke applicaties komen er minder positief van af in onze reviews? Je ziet ze allemaal op een rij staan in een nieuwe editie van App Gemist.

Polaroid Swing

Maak je graag korte filmpjes? Dan is Polaroid Swing misschien wel iets voor jou. Met deze app schiet je heel veel foto’s achter elkaar die gecombineerd worden door een gif. Het leuke is echter dat je deze laat bewegen door je iPhone te kantelen, hoewel erover vegen ook een mogelijkheid is. Je kunt de geanimeerde foto’s ook op het web bekijken, waar je de animatie bedient met je muisaanwijzer. Lees ons artikel over Polaroid Swing.

BitTorrents Now

BitTorrents Now is een nieuwe app voor de iPhone en Apple TV waarmee je muziek kunt beluisteren en video’s kunt bekijken. De app is gratis te gebruiken en om alles te synchroniseren kun je een account aanmaken. De app focust zich op onbekende artiesten, waardoor je er geen standaard Top 40-muziek zult vinden. De app is helaas niet beschikbaar voor de iPad. Lees ons artikel over BitTorrent Now.

My Vodafone

Klanten van Vodafone konden deze week voor het eerst gebruikmaken van de vernieuwde My Vodafone-app. De update bracht een aangepast design, waardoor het gebruik van de app wat minder speels en doeltreffender moet zijn. Zo kun je de grote zwevende bolletjes niet meer over het scherm slepen, maar fungeren ze nu slechts als knoppen. Lees ons artikel over My Vodafone.

NLziet

Als je een abonnee van NLziet bent en een Apple TV in huis hebt staan, dan is de iOS-app een stuk bruikbaarder. De app heeft namelijk ondersteuning gekregen voor AirPlay, zodat je de programma’s kunt streamen naar je televisie. Ook heeft de ontwikkelaar laten weten dat ze druk bezig zijn met een Apple TV-app. Lees ons artikel over NLziet.

KNIPPR

Over tv-diensten gesproken: de nieuwe televisiedienst KNIPPR heeft een app uitgebracht voor de vierde generatie Apple TV. Hierdoor kun je eenvoudig naar al jouw favoriete tv-zenders kijken, zonder dat je een aparte box nodig hebt. Dit doe je namelijk niet alleen meer via de iOS-app, maar ook met de aparte Apple TV-app. Lees ons artikel over KNIPPR.

Pokémon Go

Heb jij Pokémon Go al gedownload? Het kan nu officieel in Nederland en België, zo lees je in ons artikel over Pokémon Go installeren. Wij zijn in ieder geval enthousiast over het spel, zoals je kunt lezen in onze uitgebreide review. Vooral de nostalgie speelt een belangrijke rol, al is het ook gewoon leuk om zoveel mogelijk verschillende Pokémon te vangen. Lees onze review van Pokémon Go.

Adobe Photoshop Lightroom

Fotografen opgelet: Adobe Photoshop Lightroom is bijgewerkt met ondersteuning voor RAW-afbeeldingen. Hierdoor kun je niet alleen RAW-afbeeldingen importeren, maar ook meteen bewerken. Als Creative Cloud-abonnee worden ze ook meteen gesynchroniseerd tussen al je apparaten. Bovendien heeft de app nu handige toetsenbordkoppelingen in combinatie met een fysiek toetsenbord. Lees ons artikel over Adobe Photoshop Lightroom.

Moment

Voor iPhone-verslaafden is Moment een app om te downloaden. De app laat namelijk zien welke apps je echt veel gebruikt, omdat hij al je activiteiten meet. De app is al langer beschikbaar, maar is deze week bijgewerkt met nieuwe functies. De nieuwste versie houdt precies je appgebruik in de gaten. De app bevat ook een coach die je traint om je iPhone vaker links te laten liggen. Lees ons artikel over Moment.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 juli 2016, 13:47
Categorieën Apps, Round-up
Onderwerp app gemist

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.