iculture-app-gemist
App Gemist
App Gemist logo

App Gemist: Citymapper, Scanner Pro 6, VLC en meer

Er komen elke week behoorlijk veel apps voorbij op iCulture. Wil je zeker weten dat je niets gemist hebt? We zetten al onze app-besprekingen op een rij in de rubriek App Gemist.

App Gemist logoVanaf deze week verschijnt de rubriek ‘App Gemist’ elke week op zondag. Alle interessante apps van afgelopen week komen nog een keer langs. Welke gloednieuwe apps moet je deze week absoluut op je iPhone en iPad installeren? En welke applicaties komen er minder positief van af in onze reviews? Je ziet ze allemaal op een rij staan in een nieuwe editie van App Gemist.

Citymapper

Met Citymapper kun je nu ook in de Nederlandse Randstad en in Brussel routes plannen met het openbaar vervoer. Erg handig! Lees onze review over Citymapper.

Scanner Pro 6

Deze app heeft een compleet nieuw design, waarin je scans overzichtelijker dan ooit in beeld worden gebracht. Bovendien is het nu mogelijk om scans op ieder moment te bewerken, dus niet alleen direct nadat je de foto genomen hebt. Lees ons artikel over Scanner Pro 6.

LEGO Minifigures Online

Zoals de naam al doet vermoeden focust LEGO Minifigures Online zich volledig op het online spelen met anderen. Of dat nu via iOS, Android, Mac of een Windows-pc is maakt niet uit: iedereen die deze game speelt bevindt zich in dezelfde wereld en kan dus ook samen met elkaar optrekken. Lees ons artikel over LEGO Minifigures Online.

KLM

Nieuw uiterlijk, makkelijker inchecken, stoel kiezen, bagage toevoegen… je kunt nu bijna alle handelingen tijdens een vliegreis uitvoeren via deze app. Lees ons artikel over de KLM-app.

ING

Met de ING-app kun je nu inloggen en betalen met je stem. Is dat eenmaal gelukt, dan kun je vervolgens ook betalen via Touch ID. Lees ons artikel over de ING-app.

GarageBand

Garageband op de Mac kreeg deze week een flinke update. Je kunt als artiest nu rechtstreeks muziek uploaden naar Apple Music en er is ondersteuning voor Force Touch, de nieuwe trackpads op de MacBook. Vergeet ook niet de nieuwe drum-effecten te checken. Lees ons artikel over GarageBand.

VLC

Vanaf nu bedien je de videospeler VLC gewoon vanaf je Apple Watch. De drie belangrijkste functies op de Apple Watch zijn het bedienen van de app, bekijken van media-informatie en de mogelijkheid om door je bibliotheek te bladeren. Lees ons artikel over VLC.

Google Hangouts 4.0

Een veelgehoorde klacht over Google Hangouts was, dat je via de app niet meerdere foto’s tegelijk kon uploaden. Nogal lastig als je je vakantiefoto’s wilt delen en dat één voor één moet doen. Nu opgelost in versie 4.0! Lees ons artikel over Google Hangouts 4.0.

Viber

Bellen met Viber kan vanaf nu ook op de iPad. De app is aangepast voor het grotere scherm en dat betekent dat je als Apple-gebruiker nu op alle schermen kunt bellen met vrienden. Lees ons artikel over Viber.

Twitterrific

Ken je dat? Zet je een foto op Twitter, blijkt dat de persoon op de foto bij het hoofd is afgesneden. Dat overkomt je niet meer met de nieuwe versie van deze app, want die heeft gezichtsherkenning. Hoofden komen altijd precies in het midden in beeld. Lees ons artikel over Twitterrific.

Ubideo

Je had er waarschijnlijk nog nooit van gehoord, maar dat veranderde op de dag dat de Tour de France vanuit Utrecht vertrok. Met Ubideo kun je met z’n allen een livestream uitzenden, zodat je een evenement vanuit meerdere hoeken kunt zien. Lees ons artikel over Ubideo.

ViaOpta Nav

Je staat er misschien niet zo vaak bij stil, maar blinden en slechtzienden kunnen dankzij de iPhone veel makkelijker hun dagelijkse ding doen. Met de komst van de Apple Watch wordt alles nog iets makkelijker, want er is nu een gratis navigatie-app voor blinden en slechtzienden. Lees ons artikel over ViaOpta Nav.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 juli 2015, 12:51
Categorieën Apps, Round-up
Onderwerp app gemist

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.