Uitgelicht
Bestel nu "Zo word je een iPhone Pro"met 5 euro korting
Toon of verberg de lijst met posts

Aparte iPhone-docks: salontafel, boekenplank of bureaulamp

Drie bijzondere manieren om je iPhone op te laden: een piramidevormige tafel, een bureaulamp en een boekenplank, allemaal voorzien van iPhone-dock.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

tafel horusDe Horus is een creatie van de Franse ontwerper Stephane Thivend. Hij heeft een salontafel met een piramidevormige voet gemaakt, waarin je de iPhone kunt opbergen. Die is op meerdere manieren te gebruiken, heeft een blauw verlichte rand en bevat twee speakers om je muziek af te spelen. De salontafel is nog niet officieel op de markt verschenen en er is dus ook nog geen prijs bekend.


Je iPhone opbergen op een plankje kan ook. De Finite Elemente Hohrizontal 51 (geen spelfout) is een boekenplank van 660 dollar waarin een speaker is verwerkt. Een dock om de iPhone op te laden zit er ook in. Het draagvermogen van de plank is zo’n 25 kilo, dus voldoende voor een niet al te forse flatscreen-tv. Er zit ook een usb-ingang op de plank, zodat je je computer kunt aansluiten. Via een AV-out speel je video van de iPhone af op je tv. De plank is verkrijgbaar in diverse houtsoorten en andere afwerkingen.

hohrizontal

Mocht dit niet helemaal zijn wat je zoekt, dan is er ook nog de bureaulamp met ingebouwde iPhone-dock. ‘The Most Talented Light’ (kortweg: tLight) heeft een bureaulamp uitgebracht waarmee je je iPhone, iPod en diverse notebooks kunt opladen (maximaal 70 Watt). Er zitten led-lampjes in die maar 3 Watt verbruiken. Verkrijgbaar in acht kleuren voor $89.

iphone bureaulamp

Wie nog meer aparte accessoires voor de iPhone zoekt kan dit jaar terecht op de IFA. Deze jaarlijkse consumentenelektronicabeurs is altijd een goed excuus om in september naar Berlijn te gaan. Dit jaar komt er een aparte Apple-hal, net als op de CES in Las Vegas was gedaan. Er zijn twee onderdelen: iZone en eLibrary.

Reacties: 14 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.