Apart design: zitkruk als iPhone-speakerdock

Liefhebbers van stijlvolle meubelen kunnen hun hart ophalen met de iTam Tam. Deze zeer aparte combinatie van zitkruk, iPhone-dock en speakerset levert volgens de fabrikant een hoogwaardige audiokwaliteit in een zeer stijlvolle vormgeving.

iTam Tam - kruk als iPhone-dockAls je in je interieur nog wel wat zitmeubilair kunt gebruiken, overweeg dan eens deze zeer fraai vormgegeven kruk, die tevens dienst doet als iPhone- of iPod-dock. De ‘iTam Tam’, zoals dit spraakmakende staaltje design heet, is ontworpen door Eric Berthès van Branex Design ter gelegenheid van het veertigjarige bestaan van het bedrijf. Branex maakt diverse meubels, waaronder de vrolijk gekleurde Tam Tam-krukken waarop dit ontwerp is gebaseerd.

Branex Design levert 12 verschillende dock adapters mee zodat je elke iPhone en iPod kunt aansluiten, maar ook andere mp3-speler worden ondersteund. De iTam Tam is namelijk niet alleen een kruk annex oplaadstation, maar ook een complete geluidsinstallatie. In de kruk is een 2x25W stereo speakerset en een 50W digitale versterker verwerkt die volgens de fabrikant zelfs de ware audiofiel zou moeten bekoren. Dat mag ook wel met een prijskaartje van maar liefst $570 dollar (360 euro) per kruk, al krijg je er nog wel een afstandsbediening bij. De iTam Tam is leverbaar in een wit/zwarte kleurcombinatie.

Uiteraard wel even oppassen dat je niet per ongeluk op je iPhone gaat zitten!

Productpagina: iTamTam
Via: Born Rich

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 april 2008, 9:00
Categorie Accessoires
Onderwerpen dock, opladen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.