Wegenwacht-icon

Digitaliseer nu je Ledenpas in de ANWB Wegenwacht-app

De ANWB Wegenwacht-app is vernieuwd en laat je nu ook je ANWB Ledenpas invoeren. Hierdoor heb je het pasje altijd (digitaal) op zak, ook voor gebruik in ANWB Winkels.

Wegenwacht-icon De Wegenwacht-app van de ANWB is vernieuwd en maakt de stap naar versie 3.0.0. Dankzij de update heb je jouw digitale ledenpas nu altijd bij de hand, die je tevens in ANWB Winkels kunt gebruiken.

De belangrijkste functie van de ANWB Wegenwacht-app is natuurlijk om zo snel en makkelijk mogelijk in contact te komen met de Wegenwacht als je met pech langs de weg staat.

Digitale ledenpas voor ANWB Wegenwacht

Door direct je locatie door te spelen weet de ANWB direct waar ze moeten zijn, terwijl jij via de telefoon uitlegt wat er aan de hand is. Mits je toegang geeft tot je locatiegegevens natuurlijk.

Wegenwacht Wegenwacht

Vanaf versie 3.0.0 van de iOS-app kun je ook pech melden met meerdere kentekens of voor een fiets, en is de mogelijkheid toegevoegd om op Mijn ANWB in te loggen vanuit de app. Door vervolgens je ledenpas aan de app te koppelen heb je de pas altijd (digitaal) op zak, en kun je deze ook gebruiken in ANWB Winkels.

ANWB: ‘geef je 06-nummer door’

Tot slot is het nu ook mogelijk om pushberichten aan of uit te zetten. In de updatebeschrijving benadrukt de ANWB dat het belangrijk is dat je ook je 06-nummer meestuurt als je een melding maakt. Op die manier kan de ANWB je op de hoogte houden van onder meer de wachttijd en andere belangrijke informatie.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2015, 11:47
Categorie Apps
Onderwerp anwb

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.