Angry Birds Stella onthuld: nieuw Angry Birds-spel met nieuwe vogels

Rovio heeft Angry Birds Stella onthuld, een nieuwe game in het Angry Birds-universum met cartoons en speelgoed.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Angry Birds StellaRovio heeft vandaag Angry Birds Stella onthuld, een nieuwe Angry Birds-game die deze herfst in de App Store zal verschijnen. Tot nu toe is er vrij weinig over het spel bekend: Rovio zegt alleen dat Angry Birds Stella een nieuw deel van het Angry Birds-universum zal laten zien. In een vrijgegeven afbeelding is daarnaast een groep totaal nieuwe vogels te zien. De nieuwe game komt als geroepen: Angry Birds Star Wars, één van de spin-offs in het Angry Birds-universum, kreeg eind vorig jaar een laatste update.

De hoofdrol in het nieuwe Angry Birds-spel is weggelegd voor de roze vogel Stella, die in eerdere games ook al aanwezig was. Zij is gelijk ook de enige oude bekende in de nieuwe titel. Naast haar staan oranje, gele en blauwe vogels die niet in eerdere games aanwezig waren. De afbeelding suggereert dat je het ditmaal niet tegen de biggen moet opnemen, maar tegen een andere vogel.

Angry Birds Stella wordt niet alleen een nieuwe game: Rovio zegt dat er ook cartoons, boeken en speelgoed voor het nieuwe deel geproduceerd worden. De ontwikkelaar wil binnenkort pas vertellen wat er exact op de planning staat en hoe het nieuwe spel zal spelen.

Downloaden: Angry Birds (€0,89, iPhone, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juli 2014, 23:25
Categorie Uncategorized
Onderwerp angry birds

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.