AndroidLoader: door apps navigeren zoals met Android (jailbreak)

De jailbreaktweak AndroidLoader laat je door apps op je iPhone navigeren zoals je dit ook kunt op Android-telefoons. Een nieuwe update heeft een verbeterde interface en een aantal nieuwe instellingen geïntroduceerd.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

AndroidLoaderWij schreven in juni 2011 voor het eerst over AndroidLoader, een jailbreaktweak waarmee je tussen iPhone-apps kunt navigeren zoals dit op Android ook mogelijk is. De tweak heeft een fikse update gekregen, waarin onder andere de interface is verbeterd. Er is een volumeknop aan het Android-menu toegevoegd, waardoor je vanaf het app-scherm het geluidsniveau van je iPhone kunt aanpassen. Een aantal nieuwe instellingen maken het mogelijk om AndroidLoader naar jouw smaak aan te passen, waardoor je bijvoorbeeld een ongewilde app kunt verbergen.

AndroidLoader plaatst al je app-iconen in een lijst waar je verticaal doorheen kunt bewegen. Je bent daardoor niet langer aangewezen op de verschillende pagina’s van het beginscherm van de iPhone. Android-telefoons maken al langer gebruik van deze interface on app-iconen in een apart menu te tonen.

Staat de stijl van AndroidLoader je niet aan, dan kun je deze met bijvoorbeeld WinterBoard of DreamBoard zelf aanpassen.

AndroidLoader is verkrijgbaar voor $2,99 via de ModMyi repository

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 februari 2013, 17:30
Categorie Jailbreak
Onderwerpen android, jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.