Ai, foutje. Onhandige gebruiker breekt scherm iPhone

Een zeer onfortuinlijke iPhone-bezitter wist al binnen 24 uur het scherm van zijn iPhone compleet aan gruzelementen te krijgen, maar was wel zo sportief om foto's van het resultaat te maken. Gelukkig voor hem verving Apple de kapotte iPhone zonder verdere kosten.
Jean-Paul Horn - · Laatst bijgewerkt:

Stel je eens voor: je haalt een iPhone uit Amerika naar Nederland, bent apetrots op het apparaat en in een onhandig moment weet je het scherm te breken. Weg geld en weg iPhone, want voor reparatie moet je op en neer naar Amerika. Gelukkig voor Flickr-gebruiker Ficharker woont hij in Amerika en werd zijn net nieuwe, maar totaal geruineerde iPhone ook nog eens kostenloos door Apple vervangen.

Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. Het verhaal is als volgt: hij wilde een binnenkomend gesprek beantwoorden terwijl de iPhone aan de oplader hing, de (korte) oplaadkabel trok de iPhone uit zijn handen en tijdens de val kwam de iPhone precies tegen de punt van een tafel. Het gevolgd: een compleet gebroken iPhone-scherm. Gelukkig mogen wij meesmullen van de foto’s van het gebroken scherm. Apple was gelukkig zo coulant om de iPhone zonder enige verdere kosten te vervangen voor een nieuw apparaat, wat meneer Firchacker gelijk tot Apple-gebruiker voor het leven heeft gemaakt.

De complete fotoset kun je op Firchacker’s Flickr-pagina bekijken.

Via: Engadget

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 februari 2012, 15:10
Categorie iDevices
Onderwerpen reparatie, scherm

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.