Photoshop Express Foto Editor 4+

Video, AI-retouch, Fotocollage

Adobe Inc.

    • Gratis
    • Biedt in‑app aankopen

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Ingewikkelde bewerkingen zijn nu supersimpel. Van cut-outs tot lay-outs en meerlaagse aanpassingen:met onze tools is alles mogelijk. Wijzig,bewerk en deel op social media

NU KAN IEDEREEN LEUK EN GEMAKKELIJK FOTO’S BEWERKEN

Laat je creativiteit de vrije loop met Photoshop Express: een leuke, snelle en gemakkelijke foto- en video-editor voor transformaties van foto’s en videobewerkingen met een tik. De app telt miljoenen creatieve gebruikers. Maak prachtige video’s en pas je favoriete foto’s aan met onze gebruiksvriendelijke tools voor foto-ontwerp op je mobiele apparaat.

Photoshop Express heeft allerlei verschillende functies en effecten altijd binnen handbereik. Met onze app voor fotobewerkingen personaliseer je je ervaringen met stickers en overlays, vervaging, intense kleuren en afbeeldingen via Looks-filters totdat ze helemaal perfect zijn. Maak een fotocollage, genereer memes en verbeter je momenten voor geweldige content op je social media. Met Photoshop Express Premium zijn de mogelijkheden eindeloos!

Je hoeft geen professional te zijn voor verbluffende bewerkte afbeeldingen. Met Photoshop Express bewerk je gewoon zelf je foto’s!

FUNCTIES PHOTOSHOP EXPRESS

VIDEO-EDITOR (video niet beschikbaar op iPad)
- Verkort fragmenten, pas de snelheid aan, pas kleuren aan en roteer voor video-exports met een hoge resolutie, rechtstreeks vanaf je telefoon
- Voeg meerdere video’s vanaf je filmrol toe en combineer ze in één video
- Krijg toegang tot duizenden muzieknummers om je edit de perfecte soundtrack te geven

FILTERS VOOR FOTO’S
- Vervagen: Voeg volledige of gedeeltelijke vervaging toe om de nadruk te leggen op specifieke onderwerpen in plaats van de achtergrond
- Foto’s verbeteren: Kies uit allerlei tools waarmee je foto’s nog beter maakt
- Maak foto’s scherper, verwijder rode ogen (ook bij huisdieren) en pas razendsnel levendige en dramatische filters toe
- Snijd foto’s bij en repareer scheve foto’s of vervormde camerahoeken, allemaal in een paar tikken
- Wis ongewenste achtergronden en herstel imperfecties door een paar keer te swipen

PERFECTE FOTO’S EN COLLAGES
- Maak de huid vlekkeloos en bewerk onzuiverheden met functies voor correcties
- Voer touch-ups uit met een tik, retoucheer en maak portretten en selfies in seconden nog mooier
- Met de gebruiksklare lay-outs voor fotorasters kun je gemakkelijk een fotocollage of een digitaal plakboek maken

AFBEELDINGEN OP MAAT ONTWERPEN
- Voeg tekst aan je foto toe met allerlei lettertypen en lay-outs
- Voeg met onze afbeeldingseditor een persoonlijk tintje aan je foto’s toe
- Pas afbeeldingen aan met stickers en onderschriften
- Maak je eigen memes met onze gemakkelijke functies voor grafisch ontwerp
- Maak een foto-ontwerp met stempels, aangepaste watermerken en meer

GEMAKKELIJK FOTO’S UPLOADEN EN DELEN
- Upload afbeeldingen met meerdere indelingen (waaronder RAW en TIFF)
- Gebruik onze app voor fotobewerkingen als editor voor foto’s op sociale media en Instagram
- Deel foto’s op sociale media en exporteer ze naar al je favoriete kanalen
- Upload naar social media, waaronder e-mail, TikTok, WhatsApp, Facebook Messenger, Telegram, Signal en Line om anderen te inspireren

PREMIUM
Upgrade naar Photoshop Express Premium voor meer exclusieve functies en bewerkingen die nog preciezer zijn.

Photoshop Express is de foto- en video-editor- en ontwerpapp waarmee iedereen foto’s en video’s kan aanpassen. Maak foto’s magisch met de editor van Adobe om foto’s te bewerken. Photoshop Express is onderdeel van de Photoshop-familie. Creëer en verbeter leuke memes, persoonlijke fotocollages en stickers om te delen.

Gebruiksvoorwaarden Adobe:
Op je gebruik van deze app zijn de gebruiksvoorwaarden van Adobe van toepassing http://www.adobe.com/go/terms_linkfree_nl en het privacybeleid van Adobe http://www.adobe.com/go/privacy_policy_linkfree_nl

Mijn persoonlijke gegevens niet verkopen of delen www.adobe.com/go/ca-rights-linkfree

Nieuw

Versie 24.12.1

Ontdek de magie van videobewerking! Trim clips, pas de snelheid en het formaat aan en roteer het beeld voor haarscherpe video-exports. Voeg duizenden audiotracks toe die rechtstreeks zijn geïntegreerd uit Adobe Stock om je montage nog beter te maken. Zet fotocollecties om in video's of maak een trailer van je leven met de nieuwe videobewerkingstools.

AI-gestuurde cameralenzen: Bekijk het leven door een nieuwe lens met meer dan 100 prachtige, Insta-waardige AI-filters en -effecten. Bekijk voorvertoningen en maak artistieke foto's van vrienden, eten, landschappen en van jezelf!

Make-up voor de ogen: Laat ze stralen! Of je nu gaat voor drama, een natuurlijke look of een levendig moment, met onze NIEUWE make-up-tool voor de ogen zit je goed. Probeer het eens!

Glow-up met lipstick! Je kunt nu de intensiteit van een lipstickkleur aanpassen met een handige schuifregelaar. Er zijn onlangs ook meer lipstickstijlen toegevoegd zodat gebruikers precies de juiste tint en textuur kunnen vinden.

De magie van automatische selectie: Verschillende elementen in je afbeelding worden automatisch geïdentificeerd, zodat je specifieke elementen kunt selecteren en er gerichte bewerkingen op kunt toepassen.

Trending content: Of je nu de charme van een fotohokje of de flair van filmische beelden wilt creëren, of inspeelt op trends zoals plazacore, old money of cottagecore, wij hebben alles wat je nodig hebt met thema's, stickers en overlays die je met één tik kunt toepassen om de sfeer te vangen.

Radiaal vervagen: Creëer focus en behoud een gevoel van mysterie door een focuspunt in te stellen met de tool voor radiaal vervagen. Gebruik de pijltjes om de grootte van je focuspunt aan te passen en gebruik de schuifknop voor intensiteit.

Maak kennis met Content zoeken! Vind in een oogwenk trendy stickers, overlays en achtergronden met onze nieuwe zoekfunctie en geef je creativiteit de vrije teugel.

Hagelwit in een handomdraai! Tover een schitterende glimlach tevoorschijn met onze handige tool voor het bleken van tanden.

Tekentool: Laat je creativiteit de vrije loop. Maak kunstzinnige bewerkingen door op foto's te tekenen met een reeks penselen, kleuren en voorinstellingen.

De tool Mengen is nu gratis: Meng eenvoudig lagen van meerdere afbeeldingen om indrukwekkende bewerkingen voor je feed te maken.

Verloopachtergronden: Verwijder een saaie achtergrond en kies uit tientallen kleurrijke kleurverlopen! Deze functie is nu gratis beschikbaar!

En zoals altijd hebben we bugs opgelost, de gebruikersinterface vereenvoudigd en de stabiliteit en prestaties van de app verbeterd om je ervaring met de app zo soepel te maken als je gewend bent.

Beoordelingen en recensies

4,6 van 5
25,9K beoordelingen

25,9K beoordelingen

dodemont ,

Goeie app

De app werkt heel goed, het is ook nog een geheel gratis.

ylax ,

Top app

Geweldige app. Gebruiksvriendelijk!

rinusk ,

Crashing

On this moment the app doesn’t start up and crashes.
It does that on a IPhone 13 Pro and an IPhone 15 Pro.

Reactie van ontwikkelaar ,

Hi there! I understand that you are facing trouble while trying to use the app. Please follow the steps: Restart the app, update the app and the latest version for IOS. If you still face the issue, please record the screen and send it to us at [PSX-Feedback-iOS@adobe.com]. If you need any assistance for recording, please check the link [-https://support.apple.com/en-in/HT207935]. ^DC

Abonnementen

Premium (Yearly)
Premium (Yearly)
Adobe Photoshop Express Premium Features
Gratis proefperiode

App-privacy

De ontwikkelaar, Adobe Inc., heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Locatie
  • Contact­gegevens
  • Gebruikers­content
  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens
  • Diagnostiek
  • Overige gegevens

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Meer van deze ontwikkelaar

Adobe Acrobat Reader voor PDF
Zakelijk
Lightroom foto- & video-editor
Foto en video
Adobe Scan: PDF- & OCR-scanner
Zakelijk
Adobe Express: Grafisch Design
Grafisch en ontwerp
Adobe Fill & Sign
Zakelijk
Adobe Creative Cloud
Productiviteit

Suggesties voor jou

Cut Paste Photos Pro
Foto en video
Union - Combine & Edit Photos
Foto en video
LightX Foto Bewerken & Retouch
Foto en video
Doka: Foto en Video Editor
Foto en video
Bazaart: Design, Photo & Video
Foto en video
Photo Retouch-Object Removal
Foto en video