Adobe AIR iPhone kan bellen via Mac of pc

De Adobe AIR iPhone is een iPhone-simulator voor de desktop waarmee je daadwerkelijk kunt bellen. Het werkt zowel op de Mac als op de pc.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Adobe Air iPhoneAdore AIR is een nieuwe technologie waarmee je desktop-applicaties kunt maken die zich gedragen als webapplicaties. Maar er zijn nog veel meer verrassende dingen mee mogelijk, zoals het imiteren van een iPhone op de desktop, waarmee je daadwerkelijk kunt bellen. De AIR iPhone begon als een grappige widget, waarmee je door de interface van de iPhone kon bladeren. Dankzij een nieuwe Ribbit component is het daadwerkelijk mogelijk om met de AIR iPhone vanaf je desktop te bellen en gesprekken te ontvangen!


Helaas mag ontwikkelaar Joe Johnston vanwege het gebruik van de nieuwe component de applicatie nog niet uitbrengen, maar hij heeft wel twee video’s gemaakt waarin je de software in actie ziet. De oude versie van de AIR iPhone kun je nog wel downloaden. Dit is een bestand dat eindigt op .air. Om het te kunnen gebruiken moet je ook de Adobe Integrated Runtime (AIR) installeren.

Hieronder zie je hoe je een binnenkomend gesprek kunt opnemen:

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

En op de volgende video is te zien hoe je een uitgaand gesprek voert:

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Informatie

Laatst bijgewerkt
19 januari 2013 om 21:49
Onderwerp
Categorieën
Apple, Apps

Reacties: 1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.