Activiteitentracker Jawbone Up24 nu in Nederland verkrijgbaar

Activiteitentracker Jawbone Up24 is vanaf vandaag ook in Nederland verkrijgbaar via onder andere de online Apple Store.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Jawbone Up24Activiteitentracker Up24 van Jawbone is vanaf vandaag ook in Nederland verkrijgbaar. De Up24 wordt onder andere in de online Apple Store aangeboden. Door deze slimme armband via Bluetooth met de iPhone te verbinden, kun je in een bijbehorende app je dagelijke activiteiten bijhouden. De Up24 volgt de eerder in Nederland aangeboden Up op. Grootste vernieuwing in de Up24 is de mogelijkheid om draadloos met je iPhone te verbinden: de Up moest je aansluiten op de geluidspoort van de iPhone.

Jawbone kondigde de Up24 in november 2013 aan, maar toen was de armband alleen beschikbaar in de Verenigde Staten. Jawbone vertelde toen wel al aan een lezer van iCulture dat de Up24 vanaf begin 2014 in Nederland wordt aangeboden.

Je kunt de Jawbone Up24 kopen in drie verschillende maten: small, medium en large. Om te zien welke maat het handigst is voor jou, moet je de omtrek van je pols meten. Daarbij zijn de volgende maten van toepassing:

  • Small: 14 tot 15,5 centimeter
  • Medium: 15,5 tot 18 centimeter
  • Large: 18 tot 20 centimeter

De Jawbone Up24 is online te bestellen en ligt volgens personeel van de Apple Store ook sinds deze week in de fysieke winkels.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 maart 2014, 14:41
Categorie Accessoires
Onderwerp jawbone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.