Accessoire: Marware Sportsuit Convertible voor iPhone

Marware heeft de Sportsuit Convertible aangekondigd, een nauwsluitende case die op meerdere manieren is te gebruiken: aan een broekriemclip, maar ook aan een armband tijdens het joggen. In een apart vakje kun je sleutels en geld opbergen.

Marware SportsuitMarware, een bekend merk voor laptop- en telefoonhoesjes, heeft nu ook een case voor de iPhone uitgebracht. Het gaat om de veelzijdig bruikbare Sportsuit Convertible, bedoeld voor de actieve gebruiker. Er waren al cases voor de iPod classic en nano. Deze nieuwe case voor de iPhone is ook geschikt voor de iPod touch en is op drie manieren te dragen: als armband, clip-on case of sleeve.

De vinyl cover zorgt voor bescherming terwijl je de iPhone toch nog kunt blijven gebruiken. In de afneembare armband kun je geld en sleutels bewaren, zodat dit de ideale case lijkt voor mensen die met hun iPhone willen joggen. Met losse accessoires, die geschikt zijn voor het multidapt-clipsysteem kun je de iPhone meenemen in de auto, op de fiets, in de sportschool en in talloze andere situaties. De case is te koop voor $34,99 – een behoorlijke prijs voor een simpele case van textiel. Maar als het een valpartij op straat kan voorkomen is het misschien toch de moeite waard. Je krijgt in ieder geval onvoorwaardelijke, levenslange garantie. Marware maakt naast Apple-accessoires ook projectmanagementsoftware: Project X.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2007, 15:10
Categorie Accessoires
Onderwerpen armband, converteren, hardlopen, marware, sport

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.