Accessoire: doorzichtige iPhone-case van GizMac

De Tital Clear iPhone Case met Holster van Gizmac is een doorzichtige case met een 'pootje', waardoor je de case rechtop kan zetten om bijvoorbeeld video te kijken.

GizmacGizMac heeft de Titan Clear iPhone Case met holster aangekondigd. Deze doorzichtige case is gemaakt van polycarbonate en heeft als bijzonderheid dat er verticale en horizontale ‘kickstands’ aanwezig zijn. Die stellen je in staat om de case rechtop te zetten, zodat je makkelijker video’s kunt kijken. Je krijgt er ook een screenprotector bij. En omdat GizMac een Amerikaans bedrijf is, ontbreekt een broekriemclip evenmin.

Net als bij de meeste cases blijven de knoppen, aansluitingen, camera en scherm toegankelijk. Creatief directeur Mark Kirtner van GizMac weet ook te vertellen waarom het bedrijf relatief laat met een iPhone-case op de markt komt: β€œWe wanted the Titan Clear for iPhone to have the best form, function and value, so we delayed our release until the Titan Clear had the best over all look, usability and price for our customers“. De GizMac Titan Clear iPhone Case is vanaf begin december te koop voor $35.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 november 2007, 22:40
Categorie Accessoires
Onderwerpen clear, hoesje

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.