ABN AMRO creditcardbetalingen checken.

ABN AMRO-app laat nu creditcardbetalingen zien

De ABN AMRO Mobiel Bankieren-app laat niet alleen betalingen van je bankrekening zien, maar ook aankopen met je creditcard. Je kunt zelfs zien of je partner weer te fanatiek heeft geshopt.

ABN AMRO creditcardbetalingen checken.
Bij ABN Amro heb je niet langer de aparte app van ICS Cards nodig, om te zien wat je hebt uitgegeven met je creditcard. De ABN AMRO Mobiel Bankieren-app kan voortaan zelf laten zien wat je hebt uitgegeven. Het is een van de vernieuwingen in de update, die vandaag is verschenen.

Creditcard bekijken in ABN AMRO-app

Creditcard bekijken in ABN AMRO appMet de app was je al gewend om saldo en betalingen te checken. De Mobiel Bankieren-app laat nu ook de uitgaven met je creditcard zien, zodat je altijd weet of je al bijna aan je limiet zit. We probeerden het uit en ontdekten dat het nog niet mogelijk is om zakelijke creditcards te koppelen via de app. Je kunt dus voorlopig niet in de gaten houden of het de spuigaten uitloopt met je zakelijke etentjes.

ABN AMRO creditcard toevoegen aan de bankier-app.Om de creditcardbetalingen te kunnen bekijken in de app moet je je eenmalig je creditcard koppelen aan het rekeningoverzicht. Dit doe je via Beheer > Beheer rekeningoverzicht. Via de link Creditcards toevoegen geef je toestemming. Nadat je de voorwaarden hebt geaccepteerd en hebt bevestigd met je e.dentifier kun je voortaan altijd zien hoe het ervoor staat met je shopverslaving.

Ook voor ABN AMRO Gold Card

De normale creditcard en de Gold Card zijn geschikt om via de app te bekijken. Ook kun je meekijken wat je partner uitgeeft, want als je extra creditcards hebt kun je daarvan alle betalingen zien. Wel is het zo, dat alleen de hoofd-kaarthouder de creditcard kan toevoegen en bekijken.

Tipgever: Leander

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 september 2015, 13:05
Categorie Apps
Onderwerpen abn amro, mobiel bankieren

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.