Mailapp CloudMagic krijgt kleuren, geluiden en spam

De hooggewaardeerde mailapp CloudMagic geeft je instellingen voor de app icon, kleuren voor accounts en notificatiegeluiden.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

CloudMagic iPhone iPad e-mailMet een gemiddelde waardering van 4,5 sterren is CloudMagic een van de hoogst gewaardeerde mailapps op de iPhone en iPad. Met de nieuwste update geeft de e-mailtoepassing voor Gmail, Hotmail, Exchange, iCloud, Yahoo en IMAP de gebruiker meer de touwtjes in handen. CloudMagic laat je nu de kleuren van je mailboxen instellen, zodat je een beter onderscheid kan maken tussen je accounts in je gezamenlijke inbox. Ook kan je het aantal ongelezen e-mails op het homescreen zien.

Als je geen counter op je app-icoon wilt, is dat ook prima. Cloudmagic dringt het niet op. Dat geldt eigenlijk voor alle vernieuwingen. Met een druk op de bovenbalk van je gezamenlijke inbox, kan je snel schakelen tussen je volledige inbox, alleen ongelezen e-mails en mails die je een sterretje hebt gegeven. De app geeft voortaan ook toegang tot de spam-map van de accounts die je hebt aangesloten. Die vind je ‘ouderwets’ in het hoofdmenu aan de linker kant.

Verdere verbeteringen zitten vooral in het aanpassen van de accounts. Behalve de kleur van een mailaccount, kan je ook een notificatiegeluid per account instellen en een account een nickname geven. Ten slotte kan je afspraken en data in e-mails meteen toevoegen aan je iPhone-agenda.

CloudMagic inbox met kleuren CloudMagic mail als gesprek iPhone

CloudMagic is niet de enige mailapp die de week in gaat met aardige vernieuwingen. LightMail heeft ook agenda-integratie en geeft je de mogelijkheid om herinneringen voor het beantwoorden van mails in je agenda te zetten. LightMail kan ook e-mails sorteren op contacten en heeft name cards met contactinformatie van een afzender.

Ook genoemd:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 juli 2014, 10:07
Categorie Apps
Onderwerpen cloudmagic, e-mail

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.