iPhone-6S-geruchten

iPhone 6 met abonnement kopen en vergelijken

Vergelijk hier de iPhone 6 abonnementen: check de prijzen, vind de meest geschikte aanbieder en bekijk ons koopadvies bij het kiezen van je iPhone 6 met abonnement.

iPhone 6 review

iPhone 6 kopen: alles wat je wilt weten

De iPhone 6 is de eerste iPhone met het nieuwe 4,7-inch schermformaat. Op deze pagina lichten we de beste iPhone 6 abonnementen en aanbiedingen voor je uit, zodat je ze goed kunt vergelijken. Deze deals worden dagelijks bijgewerkt in onze prijsvergelijker.iPhone 6 abonnementen vergelijken

Een iPhone 6 kopen lukt niet meer via de Apple Store, omdat dit model inmiddels is opgevolgd door de iPhone 6s met vernieuwingen zoals 3D Touch. Voor iPhone 6s Plus abonnementen kun je elders op onze website terecht.

Je kunt de 6 soms nog wel in combinatie met een abonnement bij sommige Nederlands providers en webwinkels vinden. De maandprijs die je voor een iPhone 6 abonnement betaalt is inmiddels flink gedaald, wat het toestel aantrekkelijk maakt voor mensen die niet het nieuwste van het nieuwste nodig hebben. Daardoor kun je vaak leuke iPhone 6 aanbiedingen vinden voor dit toestel. Afhankelijk van de opslagruimte betaal je een klein maandbedrag bij voor je nieuwe iPhone.

Lees: iPhone 6 abonnementen | iPhone 6 kopen | iPhone 6 vergelijken | iPhone 6 koopadvies

iPhone 6 Plus kopen

Na de aankondiging in september 2014 verscheen dit toestel nog dezelfde maand in Nederland en België. Aanvankelijk was de 6 alleen verkrijgbaar via de Apple Store, later ook bij diverse providers. In onze prijsvergelijker vind je de beste deals van dit moment.

iPhone 6 vergelijken

Je kunt kiezen uit drie uitvoeringen, waarbij het instapmodel is voorzien van 16GB opslag. Heb je meer ruimte nodig, dan kun je ook kiezen voor 64GB of 128GB. Verder heb je de keuze uit zilver, goud en spacegrijs. De opvallende tint roségoud was bij dit toestel nog niet verkrijgbaar. De meeste specs zijn identiek aan de iets grotere iPhone 6 Plus, die een iets groter 5,5-inch retinascherm heeft. Je kunt dit toestel nog gewoon updaten naar de nieuwste versie van iOS.

De grootste vernieuwing van de 6 was het nieuwe design. Je leest er alles over in onze algemene pagina over de iPhone 6. Je leest daar ook over de laatste ontwikkelingen omtrent dit model.

iPhone 6 koopadvies

Is de 6 iets voor jou? Deze punten kun je overwegen bij het afsluiten van een abonnement:

  • Ideaal voor mensen die niet het allernieuwste toestel nodig hebben, maar een opvolger zoeken voor hun kleinere toestel uit de iPhone 4- of iPhone 5-serie.
  • De maandprijs die je moet bijbetalen voor dit toestel is vrij laag.
  • Dankzij de 64-bit processor zal dit toestel nog wel enige tijd updates krijgen.
  • Het 4,7-inch retinascherm is een mooie afweging tussen groot en ken en langere tekstne lezen.

Bekijk ook ons overzicht voor het goedkoopste iPhone abonnement of ons overzicht met alle iPhone-aanbiedingen.

Informatie

Laatst bijgewerkt
februari 2018