Zoek mijn vrienden (Find My Friends) krijgt verbeterde locatiewaarschuwingen

Zoek mijn vrienden (Find My Friends) heeft een update gekregen met nieuwe notificaties, waarbij je duidelijker een afstand tot de gekozen locatie kunt aangeven.

zoek vrienden find my friendsApple heeft vanavond een update uitgebracht van de app Zoek mijn vrienden (Find My Friends). In versie 2.1 is een nieuwe interface aanwezig voor het zoeken van vrienden en het instellen van locatiegebaseerde notificaties. Je kunt een bepaalde afstand instellen ten opzichte van een locatie: wil je bijvoorbeeld gewaarschuwd worden op het moment dat een vriend in een straal van een kilometer rond een bepaalde locatie aanwezig is, dan kan dat. Find My Friends (Zoek mijn vrienden) is een dienst van Apple om te kijken waar je vrienden zijn. Je kunt een (los verkrijgbare) iOS-app installeren om te kijken of vrienden in de buurt zijn, zodat je met ze kunt afspreken. Je bepaalt zelf of en met wie je je locatie deelt.

Geofencing houdt in dat je een waarschuwing krijgt als iemand een bepaald gebied betreedt of verlaat. Dit is één van de handige functies in Zoek mijn vrienden. Er is ook een soortgelijke app Zoek Mijn iPhone waarmee je je iOS-apparaten op de kaart kunt terugvinden. Beide apps zijn universeel en dus op de iPhone, iPod touch en iPad te gebruiken. De app is geschikt voor iOS 5.0 en hoger, maar wil je de nieuwe notificaties ontvangen dan heb je iOS 6.1 nodig.

Downloaden: Zoek mijn vrienden (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 maart 2013, 21:54
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen locatie, zoek mijn vrienden

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.