Zinio Magazine-app krijgt update met dagelijks gratis artikelen

Zinio heeft een update gekregen en bevat dagelijks previews van gratis artikelen, die elke dag wijzigen. De app is sneller en stabieler geworden en geeft toegang tot duizenden internationale magazines.

zinio ipadDe iPad-applicatie Zinio heeft een update gekregen en heeft nu de mogelijkheid van in-app aankopen voor tijdschriften. Ook kun je previews van artikelen zien. De app heeft een betere performance en is bovendien stabieler. In versie 2.0 vind je een optie is gratis artikelen uit alle Zinio-magazines te lezen. Dagelijks wisselt het aanbod. Wil je iets kopen, dan heb je de keuze uit duizenden magazines die wereldwijd worden uitgegeven, ook Nederlandse tijdschriften. Je rekent af met je iTunes-account. Pagina’s en artikelen die je interessant vindt, kun je bookmarken, zodat je ze later makkelijker terug kunt vinden. In de tijdschriften zelf is de hoeveelheid interactieve content verhoogd.

De app heeft ook een nieuwe interface gekregen, met snellere overgangseffecten en snelle interactie. Over een paar maanden komt er opnieuw een update uit, waarin sociale mediafuncties zijn toegevoegd. Je kunt dan ook artikelen delen via Facebook en Twitter. Je vraagt je misschien af waarom deze functie er de eerste release niet in zat, want voor veel apps is dit standaardfunctionaliteit geworden. Je kunt Zinio installeren op iPhone en iPad, maar de tijdschriften zijn het prettigst te lezen op het grote scherm van de iPad.

Zinio Magazine Newsstand & Reader (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 juli 2011, 17:07
Categorieën Amusement, Kiosk
Onderwerpen magazine, tijdschriften

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.