Updates voor Nederlandse apps GVB, Belstatus en Appie

De Nederlandse apps GVB voor het openbaar vervoer in Amsterdam, Belstatus voor het volgen van je T-Mobile-databundel en Appie voor het winkelen bij Albert Heijn, hebben een update gekregen met nieuwe functies en verbeteringen.

gvb updateDe Nederlandse apps GVB, Belstatus en Appie hebben een update gekregen. GVB werd op een aantal punten geoptimaliseerd en toont voortaan de zomerdienstregeling van het Amsterdamse openbaar vervoer. In de app lees je ook waar de OV-chipkaartoplaadpunten zijn en of er omleidingen en verstoringen zijn. GVB toont de reisinformatie van het GVB, met planfunctie en een optie om favoriete lijnen bij het opstarten van de app meteen te tonen. Met de gps-functie van je iPhone zoek je de dichtstbijzijnde halte op.

Ook Belstatus heeft een update gekregen, waarbij de weergave van losse SMS-bundels is verbeterd. De app is ook op drie andere punten bijgewerkt: de weergave van het aantal resterende dagen, het nieuwe tegoed en het daggemiddelde bij geldbundels. Belstatus is alleen geschikt voor T-Mobile-abonnementen, maar niet voor zakelijke abonnementen.

Tenslotte Appie: deze boodschappen-app van Albert Heijn heeft een update gekregen, waarbij de snelheid aanzienlijk is verbeterd. Met Appie kun je een boodschappenlijstje maken, recepten opzoeken en kijken wat er in de Bonus-aanbieding is. Alledrie de updates zijn niet echt spectaculair, maar ze maken het gebruik van de genoemde apps wel even net iets prettiger.

Downloaden: GVB (gratis), Belstatus (€0,79) en Appie (gratis)

appie boodschappen

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 juli 2011, 17:37
Categorieën Diensten, Nederlandse apps, Reizen
Onderwerpen amsterdam, appie, belstatus, gvb, t-mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.