Ziggo lanceert vandaag iPad-applicatie

Ziggo lanceert vandaag de Ziggo iPad App, een applicatie waarmee je het tv-aanbod van Ziggo kunt volgen en op de hoogte blijft van het laatste nieuws.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

ziggo tv appZiggo lanceert vandaag de gratis Ziggo TV App, waarmee klanten van deze aanbieder in een oogopslag kunnen zien wat er op tv is. Met de gratis app krijg je kijktips, medianieuws en trailers uit het Ziggo-filmaanbod te zien. De app houdt je op de hoogte van het programma-aanbod. Later vandaag zal de Ziggo-app in de App Store verkrijgbaar zijn.

De Ziggo TV App biedt een programmaoverzicht van meer dan 160 zenders. Je kunt een week vooruit kijken, waarbij je de kunt zoeken op zender, genre of trefwoord. Bij elk programma zie je een omschrijving. Zie je iets leuks, dan kun je dat via Twitter, Hyves, Facebook of e-mail wereldkundig maken. Ziggo geeft zelf ook tips over programma’s die je zeker niet moet missen. Favoriete programma’s kun je markeren, zodat je geen aflevering mist. Ook kun je de volgorde van de zenderlijsten zelf instellen.

ziggo ipadVanuit de app krijg je niet alleen informatie over het huidige tv-aanbod, maar je kunt ook zoeken in de On Demand-catalogus met 500 actuele films. Je zoekt hierin op genre of trefwoord. Ook bij films zie je steeds een omschrijving, aangevuld met een trailer en een aankondiging van de film. Kun je dan nog steeds niets vinden wat de moeite van het kijken waard is, dan biedt de Ziggo iPad App de mogelijkheid om televisienieuws te lezen, oftewel de actuele ontwikkelingen rond tv-programma’s en -persoonlijkheden. Krijgt een acteur een nieuwe rol in een soap of gaat een bekende presentatrice stoppen, dan ben je daar meteen van op de hoogte.

Downloaden: Ziggo TV (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 maart 2011, 20:56
Categorie Amusement
Onderwerpen ipad, signaal, televisie, ziggo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.