Street Fighter IV afgeprijsd om Japan te helpen

Street Fighter IV is de komende dagen afgeprijsd om de slachtoffers in Japan te helpen. De bedoeling is dat zoveel mogelijk mensen de game kopen.

street figher ivHet Japanse gamebedrijf Capcom heeft de bekende game Street Fighter IV afgeprijsd naar €0,79. Het idee erachter is dat zoveel mogelijk mensen in de periode tussen nu en 22 maart de game gaan kopen. Alle opbrengsten zullen beschikbaar worden gesteld aan de slachtoffers in Japan. Je hebt iOS 3.0 of later nodig om de game te kunnen spelen.

street fighterIn Street Fighter IV zijn twee nieuwe karakters toegevoegd: Sagat en een karakter die je nog moet unlocken. Voor wie de game niet kent: Street Fighter IV is een gevechtsgame voor de iPhone, die ook voor casual spelers geschikt is en die zich afspeelt in 11 verschillende omgevingen. Aan de hand van tutorials leer je de game kennen, waarna er vier verschillende moeilijkheidsniveau’s beschikbaar zijn om je skills te oefenen. De bediening kun je naar eigen smaak aanpassen. Er is ook een multiplayer-versie waarbij je via Bluetooth tegen anderen kunt spelen. Multiplayer wordt niet ondersteund op de eerste generatie iPod touch en de eerste generatie iPhone.

Downloaden: Street Fighter IV

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 maart 2011, 13:29
Categorie Games
Onderwerp japan

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.