Ziekenhuisserie House krijgt eigen iPhone-applicatie

House, de ziekenhuisserie waarvan het eerste seizoen al dateert uit 2004 en we inmiddels al in seizoen 6 beland zijn, heeft een eigen iPhone-applicatie gekregen. Hierin krijgen iPhone-gebruikers voor elke aflevering een voorproefje op elke aflevering uit het zesde seizoen.

inhouse op de iPhoneHouse, de ziekenhuisserie waarvan het eerste seizoen al dateert uit 2004 en we inmiddels al in seizoen 6 beland zijn, heeft een eigen iPhone-applicatie uitgebracht. Hierin krijgen iPhone-gebruikers een voorproefje op elke aflevering uit het zesde seizoen. Dit zijn exclusieve interviews, video’s waarin een kijkje achter de schermen te zien is, foto’s van niet vertoonde beelden in de serie, alternatieve muziekstukken per aflevering, speciale artikelen waarin House-isms worden uitgelegd voor de betreffende aflevering.

Ook zijn er video’s waarin de schrijvers van House vertellen hoe ze te werk zijn gegaan bij het schrijven van een aflevering. Ook worden er vanuit de applicatie wekelijks prijzen weggegeven met attributen van de set, allemaal met handtekening van acteurs uit de serie.

Voor wie House niet kent: House is een Amerikaanse ziekenhuisserie ontwikkeld door David Shore voor de Amerikaanse televisiezender Fox. De Britse acteur Hugh Laurie speelt Dr. Gregory House, een medisch genie dat een team van jonge diagnostici leidt. Hij is erg op zichzelf en zou het liefst alle contact met zijn patiënten vermijden. Desondanks staat hij in hoog aanzien vanwege zijn feilloze instinct. Dit, en zijn voorliefde voor medische vraagstukken, maken van hem de laatste hoop voor ‘onbehandelbare’ patiënten met ongewone en mysterieuze ziektes.

Elke maandag zal de inhoud van de applicatie geüpdatet worden met de nieuwe aflevering. Dit gebeurt het gehele zesde seizoen lang. Als het seizoen afgelopen is dan zal de applicatie nog wel blijven vernieuwen, maar dan met appisodes van Nurse Jeffrey.

Downloaden: InHouse (gratis)

Bron House: Wikipedia
Bron artikel: AppAdvice

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 april 2010, 10:15
Categorieën Amusement, Diensten
Onderwerpen televisie, video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.