Google Mobile-applicatie aangepast voor de iPad

Google heeft een nieuwe versie van Google Mobile uitgevoerd, aangepast aan het grotere scherm van de iPad. Ook is er een Location Bar toegevoegd.

google mobile ipadGoogle heeft een aangepaste versie uitgebracht van Google Mobile, de alles-in-een-applicatie waarmee je toegang krijgt tot diverse mobiele Google-diensten. Met Google Mobile kun je zoeken op basis van je locatie. Er zit ook een spraakfunctie in, maar die werkt alleen als je Engels spreekt. Google Suggest geeft tijdens het intikken van zoekopdrachten alvast een lijstje met suggesties, maar dat doet de Safari-browser van de iPad trouwens ook al als je met Google zoekt. Er is een zoekhistorie beschikbaar voor eerder uitgevoerde zoekopdrachten en een verticale zoekmogelijkheid, waarbij je met één opdracht in Google Maps, Afbeeldingen, Nieuws en andere Google-onderdelen kunt zoeken.

Binnen de Google Mobile-applicatie kun je makkelijk van de ene naar de andere dienst springen. Google Mobile biedt vooral het gemak dat alles overzichtelijk bij elkaar staat, want alle losse diensten zijn ook via de browser te benaderen. Nieuw in deze versie van Google Mobile is trouwens de Location Bar, waarmee je makkelijker informatie op locatie kunt zoeken.

Downloaden: Google Mobile (gratis)

google mobile ipad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 april 2010, 15:47
Categorie Uncategorized
Onderwerpen ipad, kensington, uitgaven

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.