yReader brengt het nieuws nu gratis naar de iPhone

yReader is momenteel gratis. De iPhone-app toont je rss-feeds van Google Reader en bevat wat handige trucs, zoals automatisch laden van losse feeds en zoeken van rss-nieuws met plaatjes.

yreaderyReader is een rss-lezer voor de iPhone die je momenteel gratis kunt downloaden. De app synchroniseert met Google Reader en heeft ook een optie om advertenties te filteren. Alle nieuwsberichten kun je voorzien van afbeeldingen offline opslaan, zodat je ook zonder internetverbinding kunt lezen. yReader is een rss-lezer van de ‘oude stempel’, het heeft niet een magazine-uiterlijk zoals je tegenwoordig steeds vaker ziet bij apps als Pulse en Zite of grafische grapjes zoals Spout.

yreader iphoneyReader heeft een aantal handige trucjes, bijvoorbeeld het automatisch bekijken van losse berichten of het zoeken naar alle berichten met een plaatje. Er zitten meerdere thema’s in en er is een koppeling met Facebook, Twitter, Instapaper, Read It Later, Pinboard en Evernote. Sinds de laatste update is er ondersteuning voor https toegevoegd en een optie om de cache te legen.

Normaal kost yReader €0,79 maar momenteel is ‘ie helemaal gratis. De app krijgt in de Amerikaanse App Store een gemiddelde waardering van 4,5 sterren al zijn er (gek genoeg) ook reviewers die een hoge waardering geven én klagen dat de app niet altijd werkt.

Downloaden: yReader (tijdelijk gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 april 2011, 11:03
Categorie Nieuws
Onderwerp rss

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.