Living Earth HD krijgt wekfunctie met muziek

Living Earth HD heeft een update gekregen met performance-verbeteringen, een wekfunctie met muziek en een optie om foto's van de aardbol naar vrienden te sturen.

living earth iphone ipadLiving Earth HD is een universele app waarmee je een 3D-simulatie van de aarde ziet. Je kunt de app op je bureau of op je nachtkastje gebruiken, om elke dag te zien hoe de aarde veranderd. De app toont het actuele weer, de weersverwachting en een wereldtijdklok. Alles is zo realistisch mogelijk weergegeven. Er is zojuist een update uit van deze app en de ontwikkelaar geeft ook nog eens 50% korting. In de update is wekfunctie toegevoegd, met de mogelijkheid om wakker te worden met je favoriete muziek. Je kiest een afspeellijst en de app maakt je wakker met muziek én fraaie beelden van de aardbol.

Ook kun je in de nieuwe versie een foto van de aarde maken en deze delen met vrienden via Facebook, Twitter, Tumblr of e-mail. Nieuwe gebruikers krijgen tooltips te zien om de app beter te leren kennen. En er zijn in de update wat performanceverbeteringen doorgevoerd.

Living Earth HD laat niet zomaar een plaatje zien van de aarde, maar een realistische weergave op basis van satellietbeelden. De wolkenpatronen worden elke 3 uur bijgewerkt, waarbij je ze wereldwijd ziet veranderen. Zo kun je met eigen ogen zien hoe tropische stormen zich ontwikkelen. Bekijk de zonsopgang en zonsondergang op verschillende plekken op aarde of zie de seizoenen veranderen. Er is elke dag iets nieuws te ontdekken. Living Earth HD is een universele app, dus ook op de iPad te installeren.

Downloaden: Living Earth HD (€0,79 – normaal €1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 april 2011, 10:49
Categorie Het weer
Onderwerpen living earth, weerbericht

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.