Wroegel: financiële vacatures bij de hand op de iPhone

Wroegel voor de iPhone en iPad bevat een overzicht van financiële vacatures in en om de Randstad. Je kan vanuit de app eenvoudig reageren op een vacature door een formulier in te vullen.

Wroegel iPhone iPad iPod touch solliciteren financiële vacaturesMet Wroegel op de iPhone zie je welke vacatures er zijn op financieel gebied in en om de Randstad. Je kan direct vanuit de applicatie solliciteren op een functie. Als je eenmaal hebt gereageerd op een vacature, maakt Wroegel een persoonlijk bestand van je aan en kan Wroegel je (naar eigen zeggen) steeds beter ondersteunen bij het vinden van een baan in de financiële sector. Je hoeft na aanmelding geen sollicitatiebrief te versturen.

Wroegel (of WR) is totaal webbased, valt te lezen in haar profiel en dat geldt ook zeker voor de iPhone-app. Die laadt constant webbpagina’s in met knoppen aan de onderkant van het scherm, die soms groot op iPhone-weergave en soms klein in iPad-verhoudingen worden getoond. Wroegel vacatures financieel gebied iPhoneOok staan ze soms regelrecht door een invulformulier heen en verspringen ze als je het beeld in- of uitzoomt. Webbased betekent helaas ook dat je niet kan registreren met een profiel in de app. Je kan je meteen aanmelden voor een vacature door een formulier in te vullen, maar je mag dezelfde gegevens nog eens invoeren als je op een andere vacature reageert. Een bevestigingsmail leert wel dat WR evenwel je profiel en je sollicitaties bijhoudt als je meermaals hetzelfde mailadres gebruikt.

Als applicatie kan Wroegel moeilijk op zichzelf staan. Je hoeft weliswaar geen sollicitatiebrief te versturen en in die zin werkt WR hetzelfde als andere detacherings- en uitzendbureau’s, maar nadat je je hebt aangemeld vanuit een formulier, krijg je wel een e-mail met het verzoek allerlei aanvullende gegevens op te sturen en je CV door te geven. Dat zijn zaken die niet vanuit de app mogelijk zijn.

Wroegel voor de iPhone, iPod touch en iPad bevat een lijst met (momenteel 102) financiële vacatures, maar kan die ook op een kaart weergeven. Daarnaast is er een zoekfunctie en kan je telefonisch contact opnemen met Wroegel vanuit de app.

Downloaden: Wroegel (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 januari 2012, 15:00
Categorieën Nederlandse apps, Zakelijk
Onderwerpen financieel, vacature

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.